przetarg ograniczony
Przedmiotem zamówienia jest wybór Partnera Prywatnego do realizacji przedsięwzięcia polegającego na
pozyskaniu finansowania, zaprojektowaniu i budowie gminnej pływalni wraz z infrastrukturą rekreacyjną i
infrastrukturą towarzyszącą, a następnie wykonywanie czynności w zakresie utrzymanie i zarządzania
wytworzoną infrastrukturą. Partner Prywatny zobowiązany będzie do realizacji przedsięwzięcia za
wynagrodzeniem oraz poniesienia w wydatków na jego realizację, zaś Podmiot Publiczny zobowiązany będzie
do współdziałania w osiągnięciu celu przedsięwzięcia, w szczególności poprzez wniesienie wkładu własnego w
postaci nieruchomości gminnej przekazanej na podstawie umowy dzierżawy, na której zostanie zrealizowane
przedsięwzięcie.
Podstawowym założeniem przedsięwzięcia jest zaprojektowanie i wybudowanie obiektu sportowo-
rekreacyjnego wraz z infrastrukturą towarzyszącą, posiadającego w szczególności:
1. halę basenową zawierającą:
a) basen sportowy o wymiarach wewnętrznych 25,00m x 12,50m lub 25,00m x 8,50m o zmiennej
głębokości dna od 120cm do 180cm,
b) basen rekreacyjny o powierzchni lustra wody ok. 120m2 z częścią do nauki, pływania o powierzchni
ok. 60m2,
c) zjeżdżalnię rurową długości ok. 80m bieżących, zakończoną basenem hamownym,
d) magazyny na sprzęt sportowy o łącznej powierzchni ok. 25m2,
e) pomieszczenia ratowników wraz z punktem pierwszej pomocy,
f) widownię na ok. 50 miejsc siedzących – dostępną z holu wejściowego,
2. pomieszczenia dla realizacji funkcji fitness w postaci:
a) siłowni o powierzchni ok. 280m2 ,
b) salki fitness o powierzchni ok. 70m2 ,
c) salki spinningu o powierzchni ok. 45m2
3. pomieszczenia dla saun:
a) sauna sucha fińska o powierzchni ok. 12m2 , posiadająca trzy poziomy ławeczek,
b) sauna parowa o powierzchni ok. 10m2 , posiadająca dwa poziomy ławeczek,
c) basen schładzający o powierzchni ok. 2,50m2 i głębokości 110cm,
d) także w tym obrębie dwa natryski,
e) wytwornica lodu,
4. miejsce - pomieszczenia dla małej gastronomii z min. 30 miejsc siedzących, przystosowane do
wydawania napojów i posiłków ciepłych i zimnych przygotowywanych z półproduktów,
5. miejsce dla sklepiku oraz dodatkową powierzchnie komercyjną o wielkości ok. 160 m2.
Metryka
- zdarzenie opublikował: Kamila Mrózdata dodania: 2015-02-09 13:58
- OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU (PDF)635.08kB
Metryka
- załącznik opublikował: Kamila Mrózdata dodania: 2015-02-09 14:00
- zmodyfikował: Kamila Mrózostatnia modyfikacja: 2015-02-09 14:25
- WNIOSEK O DOPUSZCZENIE DO UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU (PDF)798.56kB
Metryka
- załącznik opublikował: Kamila Mrózdata dodania: 2015-02-09 14:03
- Program Funkcjonalno-Użytkowy (PDF)9MB
Metryka
- załącznik opublikował: Kamila Mrózdata dodania: 2015-02-09 14:18
- Aneks do Programu Funkcjonalno-Użytkowego (PDF)1.4MB
Metryka
- załącznik opublikował: Kamila Mrózdata dodania: 2015-02-09 14:24
Sprostowanie
Metryka
- zdarzenie opublikował: Kamila Mrózdata dodania: 2015-02-12 11:56
Sprostowanie
Metryka
- zdarzenie opublikował: Kamila Mrózdata dodania: 2015-02-17 07:41
Odpowiedzi na zapytania
Metryka
- zdarzenie opublikował: Kamila Mrózdata dodania: 2015-02-18 14:30
- zmodyfikował: Kamila Mrózostatnia modyfikacja: 2015-02-18 14:32
- Odpowiedzi na zapytania (PDF)508.96kB
Metryka
- załącznik opublikował: Kamila Mrózdata dodania: 2015-02-18 14:31
Odpowiedzi na zapytania
Metryka
- zdarzenie opublikował: Kamila Mrózdata dodania: 2015-02-20 13:21
ZAWIADOMIENIE O UNIEWAŻNIENIU POSTĘPOWANIA
Metryka
- zdarzenie opublikował: Kamila Mrózdata dodania: 2015-10-06 08:51
- ZAWIADOMIENIE O UNIEWAŻNIENIU POSTĘPOWANIA (PDF)220.64kB
Metryka
- załącznik opublikował: Kamila Mrózdata dodania: 2015-10-06 08:51